Bahia Apartments en Diving Afbeelding Bahia Apartments en Diving
Bahia Apartments en Diving
Bestemming: Curacao - Westpunt

Bahia Apartments en Diving


Bahia Apartments & Diving is een kleinschalig appartementencomplex. De appartementen zijn vooral voor duikers een uitstekende accomodatie. Bij de receptie is het mogelijk prachtige duikarrangementen te boeken. De muren van de appartementen zijn geschildert in een vrolijke kleur. Daarnaast is ieder appartement vernoemd naar een typisch Curaqaose vogel.

Appartement o.b.v. LogiesAppartement: Bahia Apartments & Diving (Lagun)

Bahia Apartments & Diving is een kleinschalig appartementencomplex. De appartementen zijn vooral voor duikers een uitstekende accomodatie. Bij de receptie is het mogelijk prachtige duikarrangementen te boeken. De muren van de appartementen zijn geschildert in een vrolijke kleur. Daarnaast is ieder appartement vernoemd naar een typisch Curaqaose vogel.

Ligging

De appartementen van Bahia Appartment & Diving zijn gelegen in het rustige dorpje Lagun. Voor rust en ongerepte natuur ben je hier op de juiste plek. Willemstad ligt 25-30 km van Lagun verwijdert. De appartementen zijn schitterend gelegen en hebben een mooi uitzicht over de baai Lagun en de Caribische Zee. Via een trap loop je rechstreeks naar het strand.

Faciliteiten

De receptie is dagelijks geopend. Hier kun je o.a. terecht voor uitstapjes. Verder worden wekelijks de lakens verschoont, krijg je 3 keer per week schone handdoeken en wordt 1 keer per week het appartement schoongemaakt.Tegen een vergoeding is het mogelijk te internetten, een barbecue te lenen en transfer te boeken van en naar de luchthaven. Bij Bahia Appartment & Diving kun je ook terecht voor zeevis, duik, trouw en groepsarrangementen.

Kamers

Bahia Appartment & Diving beschikt over 8 appartementen. Deze zijn te boeken in twee varianten. Er zijn appartementen voor 3 personen en 2 grote appartementen voor 8 personen. De inrichting is met airco en televisie.

VerzorgingLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bahia Apartments en Diving 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail